Referenser stil

”Jag var så nöjd att jag gav min käresta en stilanalys i födelsedagspresent”

”Monica plockade ödmjukt och systematiskt fram just min personliga stil. Det har lett till en totalrensning av garderoben och enbart strategiska och korrekta klädinköp numera.
Bara det att jag har totalrensat gör att jag hittar mina kombinationer lättare. Egentligen har jag inte gjort några stora inköp eller förändringar, men jag tänker på ett annat sätt, och skrattar åt mig själv över hur klassisk jag är! Det får inte vara för mycket krusiduller och finesser här inte!
Jag var så nöjd att jag gav min käresta en stilanalys med personlig shopping i födelsedagspresent. Monica lyckades träffsäkert även där, så nu har vi båda konkreta verktyg till att klä fram våra bästa jag både till vardags och till fest.”
Kicki Lilliedrake, kommunikationschef på Fastigo


”Nu är jag medveten om vad jag passar i”

Det bästa med att jag tog hjälp av Monica är att jag faktiskt så gott som slutat shoppa kläder! Hon öppnade ögonen på mig och fick mig att se de kläder jag faktiskt har i min garderob idag. Hon har lärt mig mixa och matcha på ett helt nytt sätt. Färg och form och hållbarhet har fått ett helt nytt fokus efter våra sittningar och genomgångar och jag är mycket mer medveten om vad jag passar i och ser inte enbart på vad som är trendigt längre. Jag har till och med vågat mig in på secondhand-butiker och handlat ett par plagg som faktiskt kompletterade min garderob, så inga onödiga köp. Tänker ofta på hur Monica ändrat mitt köpbeteende och är med mig när jag fönstershoppar och kommer med goda råd. Thank you, det var så värdefulla insikter jag fick med mig av dig!

Linda Slotte Lindell, vd The Tight Collective