Styling inför fotografering

Välj rätt kläder och färger till fotot

Ska du bli fotograferad för ditt nya jobb? Kanske använda bilden privat. Vad vill du utstråla och hur vill du att andra ska uppfatta dig? Vilken klädstil och vilka färger du väljer gör stor skillnad för uttrycket i bilden. Rätt färger gör att du ser snyggast ut men spelar också roll för vilket budskap bilden andas. Olika plagg ger olika intryck av dig.

Många går till frisören och får hjälp med sminket inför en fotografering. Men har du tänkt på att du också kan få hjälp att välja rätt kläder ur din egen garderob. Ett porträttfoto är som ett visitkort – det berättar mycket om personen. Ofta används det under lång tid. Ta chansen att se till att det berättar rätt saker om dig.

Ta hjälp av mig som stilrådgivare inför fotograferingen! Med lång erfarenhet som PR-konsult har jag tränat många företagsledare att stå inför journalisternas kameror och framföra sitt budskap.

Vi träffas i ett digitalt eller fysiskt möte i 45 minuter. Före mötet får du göra några förberedande övningar. Under mötet diskuterar vi vad du vill med fotografering och du får förslag på konkreta outfits från din egen garderob som du kan bära på fotograferingen. Du får också förslag på hur du kan tänka kring färger.