Shoppa med ett proffs!

Personal shopper 

Utifrån en i förväg fastställd inköpsplan som du redan har eller som vi tillsammans förbereder går jag med dig och shoppar det du saknar. Jag ”rekar” innan och servar dig i provhytten så att tiden i butikerna blir effektiv. Jag är dina extra ögon som fotograferar dig när du provar kläder så att du själv kan se på bästa sätt. Jag ger dig köpråd baserade på det som lyfter dig allra bäst och som är helt fria från kommersiella intressen (jag tar inte emot provision från butiker).

Ett alternativ är att jag sätter ihop ett förslag på sådant du saknar (kläder, skor och accessoarer) som du själv kan klicka hem från nätet. Utifrån en i förväg fastställd inköpsplan som du redan har eller som vi tillsammans förbereder.

RESULTAT: I båda fallen är resultatet nya kläder, skor och accessoarer som fungerar ihop med det du redan har med målet att maximera antalet outfits du kan skapa av varje del. Du väljer om du vill handla secondhand eller att kläderna ska vara miljömärkta eller på annat sätt klimatsmarta. Tjänsten skräddarsys för dig och erbjuds i Stockholms län efter överenskommelse.