Har du någon gång sett en blomma som behöver en ny färg? En ekorre som behöver gå till frisören? En giraff som letar efter en stylist? Eller ett träd som klär bäst i något som gör att man inte ser konturerna av det?

Nej, för naturen är fulländad. Det är vi, konstnärer, designers, artister och helt vanliga människor som härmar naturens skönhet – inte tvärtom. Det är i fauna, flora och landskap vi lär oss vad balans och harmoni är.

Så vem är du i så fall att kritisera din själs skal? Inför dig själv i spegeln och inför andra. Om du nu gör det….

Min längtan, mitt mål och min vision är att vi ska se och uppskatta det vi redan har. Den kropp, den figur och det utseende vi har fått för att vår själ ska ta sig runt i detta liv och kunna uppleva det. En nyckel till det tror jag är att sluta se det som att du är din egen skapelse. Det är du ju inte.

Du har inte valt linjerna på din kropp, du har inte skapat det unika med ditt skelett och du har inte färgat eller stylat håret du föddes med. Du har fått det!

Av vem beror på vad du tror på. Du kan kalla givaren Gud, dina föräldrar, Allah eller en högre existens men det är inte du.

Precis som varje snöflinga som faller på vintern sägs vara unik är du det. Lär dig se och glädjas åt det som just du har fötts och begåvats med.

Behöver du hjälp på vägen vill jag gärna vara där för dig.